AledeBasseville, Economy, Politic

The right of blood!

After communism and civil war you have devoted a superhuman effort to revitalize the country and this has put you in a considerable debt. The West has not helped you and no one has given you your hand and no one will do it for you. The finance world will sink you into a debt […]

Read more
AledeBasseville, Economy, Photograhy

Ridiculous do not kill!

For decades I have been trying to fight so that the east and west of Europe are reunited as we are brothers and sisters. Rather than reuniting with West-West Europe, it has preferred massive immigration from Africa that has caused enormous problems. It is true that I am fighting a world because Europe of the […]

Read more
AledeBasseville, Economy, Politic

It’s not a prince the one who wants

Unfortunately, in Albania and in the Balkans, but also in the eastern countries, the education of history in terms of nobility has been destroyed by many factors. Let me remind you of some points, even though a book should be written about it. Indeed, titles of nobility are kept by noble people under the virtue […]

Read more
AledeBasseville, Economy, Politic

Where is the Albanian government going

It is clear that the constitution needs to be changed to become more suitable for a new generation of economic policy where the President is responsible for the country and appoints the prime minister. This is today the model of all Western countries whether they are a republic or a constitutional monarchy. The division of […]

Read more
AledeBasseville, Economy, Politic

Freedom of belief

There has been a long time in Albania that governments follow each other without bringing any solution. The policy principle is to make many promises that it is unable to sustain, as they really have no opportunity to find sustainable solutions. This is because they can not cooperate with the advisers of countries that run […]

Read more
AledeBasseville, Economy, Politic

Wounds of duty

Almost a year ago I came in Albania for different reasons, merely because some friends of mine had the knowledge and knew what I could do for this country. More than six months ago, I decided to talk about Skanderbeg, your national hero whose history you seem to have completely forgotten and above all his […]

Read more
AledeBasseville, Interview, News, Politic

Quel est le but de Libofsha?

NGO Quel est le but de Libofsha? De devenir une Principauté dans le Balkan de droit constitutionnel parlementaire attache a toutes les institutions comme United Natation et Commonwealth. L’important c’est le couronne​​.​ Pourquoi il veut que ce soit une Principauté ? ​Parce que c’est la terre de mes ancêtres. ​L’Albanie n’entre jamais dans le Communauté Européenne  dans […]

Read more
AledeBasseville, Interview, Video

En direct de l’Albanie, conférence virtuelle avec Jarl Alé de Basseville et autres invités

Samedi le 8 juillet dernier, le Mouvement républicain du Québec a organisé une deuxième conférence virtuelle, de 10H à 12H (heure de Montréal). Nous avons reçu — en direct de l’Albanie — Jarl Alé de Basseville, auteur du manifeste politique « Mon Devoir » — qui est une version française du livre « My Duty » — publié aux Éditions Dédicaces. Le 31 juillet 2016, […]

Read more
AledeBasseville

Unë trashëgimtar i mbretit të parë të Shqipërisë Karli i I deklaroj,

Është jetike të mbrohemi kundër pushtimit të perandorisë së re Osmane. Erdogan-it me krijimin e referundumit së fundmi, i janë dhënë të gjitha kompetencat e një diktatori. Qëllimi është i qartë: krijimi i një shteti radikal islamik.  Sot ai është krahë për krahë me “vëllezërit myslimanë”.  Vendet perëndimore nuk po arrijnë të shohin kërcënimin që […]

Read more
AledeBasseville

Tatu, Simbole Punk-u, rocker-i, masonerish dhe familje aristokratike –Jarl Ale de Bassevile

Navigim fotografik në gjymtyrët e një njeriu që jeton në dy a më shumë botë (galeri fotosh) Është një ushtrim jo thjesht gjimnastikor të ngrihesh në mëngjes dhe të vendosësh unazat e ndryshme të anëtarësisë, apo të prejardhjes së pretenduar disa brezore nga familje të ndryshme aristokratike. Është përkujtim i përditshëm i përkatësisë së njëkohshme […]

Read more
AledeBasseville

Historia interesante dhe idetë utopike të një trashëgimtari të familjeve të mëdha evropiane

Fotografi i parë i Melani Trump, ose një aventurier (?!), me gjak blu që do të na shpëtojë (Foto Ekskluzive/Video Intro) Konica.al ka bashkëbiseduar me një personazh interesant, jo krejt të panjohur për publikun shqiptar, Alexandre de Basseville. Ai ofron disa identitete personale, disa shtetësi, disa jetë, disa lloj aktivizmash: për lirinë e gruas, për […]

Read more
AledeBasseville, Politic

Egla Harxhi për projektin e De Basserville

A është De Basserville një aventurier në kërkim të vëmendjes me ide utopike? Mentor Nazarko: Qartë. Një pyetje kam. Ka mbrapa shfaqjes tënde në mediat shqiptare së bashku me Basseville-in, ka një kombinacion? Ka një projekt? I cili fillon si shfaqje që krijon vëmendje për shkak të jetës tënde që bëhet publike; dyshe-treshe? Ka diçka […]

Read more
AledeBasseville

Inspiration archive #34

Inspiration from the Archive of Jarl Ale de Basseville  want to give readers the opportunity to rediscover the shooting the most iconic of Utopian Magazine. If fashion has always been a mirror of the time, fashion photography is an art that depicts and interprets the social, cultural, …

Read more
AledeBasseville, Photograhy

Inspiration archive #26

Inspiration from the Archive of Jarl Ale de Basseville  want to give readers the opportunity to rediscover the shooting the most iconic of Utopian Magazine. If fashion has always been a mirror of the time, fashion photography is an art that depicts and interprets the social, cultural, …

Read more