Historia interesante dhe idetë utopike të një trashëgimtari të familjeve të mëdha evropiane

Fotografi i parë i Melani Trump, ose një aventurier (?!), me gjak blu që do të na shpëtojë (Foto Ekskluzive/Video Intro)

Konica.al ka bashkëbiseduar me një personazh interesant, jo krejt të panjohur për publikun shqiptar, Alexandre de Basseville. Ai ofron disa identitete personale, disa shtetësi, disa jetë, disa lloj aktivizmash: për lirinë e gruas, për artin politik, por dhe për shpëtimin e Shqipërisë…

Ne nuk kemi investiguar shumë për origjinën e tij, por shumë mund të lexohet rreth tij në internet, në një jetë plot shkëlqim, ashtu dhe për hije dhe njolla të çuditshme..

Konica.al në versionin e intervistës video me Alexandre, në formatin 2 plus 1 ka  zgjedhur ta realizojë intervistën në një vend takimi jo thjesht snobësh në Tiranën e jetës së natës: bar Heminguej.

Personazhi sugjestiv flet për fotot e para nudo të asaj që është zonja e parë e SHBA-ve, gjykimet rreth jetës së saj, kontaktet me avokatët e saj, për aventurat e tij dhe më në fund, aventurën e re: të shpëtojë Shqipërinë me një platformë që pretendon se e ka diskutuar dhe me drejtues bankash të mëdha në rrafsh global. Ndiqni intervistën e tij…

Comments

comments

Utopian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *