Nisje spektakolare e vitit të Skenderbeut

Është e papranueshme që muslimanët të shohin përpara statujës së Skënderbeut në sheshin Skënderbej. Është e papranueshme që muslimanët të tregojnë përpara Skënderbeut shpinën ku statuja e tij është e mbuluar nga një ekran qesharake. Skënderbeu luftoi dhe i dëboi ata nga Ballkani dhe për të parë sot ata duke treguar mosrespektimin e tyre ndaj këtij heroi kombëtar dhe ndërkombëtar që sfidoi Islamin në një periudhë të prekshme sa historia e di është një turp. Ky popull përfaqëson terrorizmin dhe ekstremistin dhe se po luftojnë kundër nesh Evropianëve kundër traditave tona kulturën tonë identitetin tonë.

Përveç kësaj, një artikull i tillë i dobësuar, i cili do të na bente te besonim se gjithçka është normale, tregon qartësisht pavlefshmërinë dhe inkoherencën e këtij gazetari që krijon dezinformime për popullin shqiptar. Atëherë unë po ju them se ky është momenti i revoltës për të marrë përsëri armët dhe për të krijuar popullin tonë në haraç Skënderbeun, i cili u thirr nga Zoti i krishterimit Aleksandri në kujtim të Aleksandrit të Madh dhe ju ftoj të përkrahni principatën e ‘Aleksandrit ‘për të gjithë të krishterët e Ballkanit kundër islamit radikal që janë atje për të vjedhur tokën tonë dhe për të shkelur trashëgiminë tonë familjare. Kjo nuk është vetëm një çështje shqiptare është një problem evropian. Ky popull mund të shkojë dhe të praktikojë fenë e tyre diku tjetër jo përpara shesheve tona dhe jo përpara heronjve kombëtarë dhe ndërkombëtarë.

 

Comments

comments

Utopian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *