Një princ kontravers kërkon të vendosë pikat mbi “i” në Shqipëri

I rritur në Vatikan mes të jezuitëve, françeskanëve dhe benediktëve, ai ka hyrë në histori si fotografi që ka fiksuar në celuloid nudot e vetme të Zonjës së Parë të SHBA-ve

Pasardhësi i Mbretit Harald I të Norvegjisë të shek VIII dhe Mbretit të Normandisë Robert de Basseville si dhe pasardhësi i fundit i William the Conqueror. Ai mund të konsiderohet njëherazi si “Mbreti i Unazave” me emblemat e mbretërive që kanë shkruar historinë botërore, të cilat “mbushin” tetë gishtat e tij.

Jarl Ale de Basseville Konica.al

Një pinjoll me gjak blu me një agjendë të fshehtë masonike, vjen me një plan për të shpëtuar Shqipërinë, të cilën e ka shpalosur në një intervistë për Konica.al.

Jarl Ale de Basseville Konica.al

I dashuruar pas stilit retro, muzikës dhe femrave të bukura, një multi-artist, aristokrat, të cilin shumë e quajnë “Princi i një mijë e një jetëve”.

Jarl Ale de Basseville Konica.al

Rritur në një familje aristrokatike e lidhur me industrinë e naftës, rritur në Vatikan nën kujdesin e Kardinal Guyot, në mes të jezuitëve, françeskanëve dhe benediktëve, ai ka hyrë në histori si fotografi që ka fiksuar në celuloid nudot e vetme të Zonjës së Parë të SHBA-ve.

Comments

comments

Utopian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *