Art+Culture, Politic

Nisje spektakolare e vitit të Skenderbeut

Është e papranueshme që muslimanët të shohin përpara statujës së Skënderbeut në sheshin Skënderbej. Është e papranueshme që muslimanët të tregojnë përpara Skënderbeut shpinën ku statuja e tij është e mbuluar nga një ekran qesharake. Skënderbeu luftoi dhe i dëboi ata nga Ballkani dhe për të parë sot ata duke treguar mosrespektimin e tyre ndaj […]

Read more