Art+Culture

The perfect sense

tekst: Dorela Lazaj Me siguri në jetë ka shume lloje vetmish. Njëra më goditi derisa po shkoja të lidhja Internetin. Në darke rreth tetës kur dola jashtë, mbante një erë kaq  pranverore. Sikur të gjitha lulet e lagjes, të ishin pajisur me një nga ato  aparatet aromatiket që mbajmë ne shtëpi për erë të mirë, dhe […]

Read more