Tatu, Simbole Punk-u, rocker-i, masonerish dhe familje aristokratike –Jarl Ale de Bassevile

Navigim fotografik në gjymtyrët e një njeriu që jeton në dy a më shumë botë (galeri fotosh)

Është një ushtrim jo thjesht gjimnastikor të ngrihesh në mëngjes dhe të vendosësh unazat e ndryshme të anëtarësisë, apo të prejardhjes së pretenduar disa brezore nga familje të ndryshme aristokratike.

Jarl Ale de Basseville Konica.al

Është përkujtim i përditshëm i përkatësisë së njëkohshme në disa prej këtyre familjeve, njëlloj peshe e rëndë në shpatulla që të urdhëron një kod të caktuar sjelljeje.

Nuk jam francez, jam viking, thotë Jarl Ale de Basseville, ndërsa bisedon për origjinën e vet.

Në trupin e tij bashkëjetojnë me unazat, dhe tatu të ndryshme, kryqe, vëthë, jelekë lëkure dhe një puro e vogël e pandashme.

 

Comments

comments

Utopian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *