Unë trashëgimtar i mbretit të parë të Shqipërisë Karli i I deklaroj,

Është jetike të mbrohemi kundër pushtimit të perandorisë së re Osmane. Erdogan-it me krijimin e referundumit së fundmi, i janë dhënë të gjitha kompetencat e një diktatori. Qëllimi është i qartë: krijimi i një shteti radikal islamik.

 Sot ai është krahë për krahë me “vëllezërit myslimanë”.

 Vendet perëndimore nuk po arrijnë të shohin kërcënimin që po vjen nga ky njeri dhe bakshëpunëtorët e tij nëpërmjet Ballkanit: Shqipërisë, Kosovës, Bosnjes dhe Maqedonisë, të cilat  kanë rënë pre e  manupulimit islamik duke lejuar rimponimin që vjen nga një armik i përbetuar prej shekujsh i Europës. Kjo ka ndodhur për shkak të ndarjes së Europës në lindje dhe perëndim dhe ky padyshim është faji i Europës perëndimore që nuk ka ditur të krijojë një harmoni në Ballkan ashtu siç familja ime De Normandy Wittelsbah të Perandorisë së shenjtë Romake,  ka bërë gjatë shekujsh.

 Ballkani ka qënë gjithmonë i kercënuar nga armiqtë por ka luftuar me gjakun e tij për të ruajtur civilizimin oksidental dhe perandorina e sotme shihet si një kercënim nga oksidenti i cili që prej luftës së dytë ka krijuar vetëm probleme në këto troje.

 Është tani detyra jonë të luftojmë për të rindërtuar identitetin tonë pa patur shpresa te Perendimi, por duke treguar forcën guximit që karakterizon popujt e Ballkanit.

Është koha për të rindërtuar dhe për të luftuar me çdo kusht kundër armikut tonë për të mbrojtur traditat tona dhe të ndalojmë ata që do të duan të njollosin qytetërimin tonë duke ngulitur ideologjitë, korrupsionin dhe gënjeshtrat e tyre.

Ne nuk kemi kohë për të folur si të gjithë të paaftit që kanë menaxhuar përgjatë një kohe të gjatë tokat shqipëtare duke ja shitur armiqve të cilët kanë vendosur tentakulat e tyre në Ballkan.

Ne duhet ti zbojmë nga toka jonë dhe të krijojmë një barrierë për të rilindur dhe ta kthyer Shqipërinë në një forcë të Ballkanit, një komb i cili ka qënë i mbështetur nga familja ime për të bërë atë që në histori e quajmë kryqëzatat e fundit.

 Skendërbeu hero kombëtar i Shqipërisë ishte një nga luftëtarët e fundit për të mbojtur Perandorinë tonë kundra Otomanëve. Shqipëria kishte nevojë për një lidër ti drejtonte këta burra që nuk kishin frikë nga asgjë dhe nuk lejojnë njeri tu tregojë apo tu imponohet në trojet e tyre.

 Ju drejtohem ju O populli im, unë jam i gatshëm të kryej detyren time për të mbrojtur tokat tona, tokat e një Europe e cila është mbrojtur me gjak kundër armikut të përbetuar.

 Ne duhet të shkatërrojmë të gjithë atë që Erdogan posedon në ballkan duke filluar nga Shqiperia. Erdogan ka një influence në Shqipëri për të krijuar luftën në Ballkan sepse ai e di se paqja është e brishtë në këto troje dhe se lufta në çdo moment mund të fillojë.

Erdogan do që do të ripushtojë Ballkanin si Perandoria Osmane duke plackitur burimet tona minerare, duke imponuar fenë e tyre nëpërmjet xhamive që kanë ndërtuar, nëpërmjet shkollave që kanë krijuar, dhe rregullat që kanë vendosur.

 Sot loja e pushtetit është paraja dhe Erdogan po pushton Ballkanin me mjete financiare duke shfrytëzuar dobësinë e politikanëve që nuk kanë as burrërinë e as përgatitjen për tu përballur me manipulime të tilla, pasi janë të verbuar nga përfitimi i shpejt i parasë. Erdogan do të krijojë influencë në Ballkan për të krijuar një luftë politikike dhe ekonomike në frontin e amerikanëve dhe rusëve.

Nuk kemi per ta lejur!

 Je të jetojmë fatin e Skanderbegut!

Comments

comments

Utopian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *